С дарения се събират средства за транспорта на тялото на

...
 С дарения се събират средства за транспорта на тялото на
Коментари Харесай

Събират пари за транспорт на тялото на Меди до България

 

С дарения се събират средства за превоза на тялото на убитата Меди Челебиева от Германия в Рудозем.

На 8 април новината за убитата млада родопчанка попари региона на Рудозем. 25-годишната Меди бе открита убита в дома си в Хесен след сигнал от отдалечен родственик, че е неоткриваема, пише Марица.

За убийството е арестуван след общодържавно търсене брачният партньор на убитата, 24 -годишният Кирил. Семейството на Меди, което е от рудоземското село Корита, е в потрес от нещастието, жалят ги близки.



В обществените мрежи родственици приканват за събиране на средства за превоз на тялото на убитата родопчанка, която да бъде заровена в родното си място. Обявени са две сметки - немска и българска за събиране на средствата.

" Здравейте, другари! Всички сте осведомени с вчерашната покруса, в която си отиде едно младо момиче. Приканвам всеки, който иск, да помогне финансово, дано го направи! С този пост желая да Ви помоля за подпомагане да съберем парички, с цел да може тялото на Меди да се транспортира до България.

Нека да помогнем на околните.

Това е банковата сметка, по която може да преведете сумата. Anatoli Kichukov IBAN: DE15 5185 0079 1027 9305 29

IBAN: BG48IORT80481086768100 Хубен Красимов Балайков - България. Благодарим на всички помогнали! ", се споделя в апел от родственици.

Семейството не знае още какъв брой средства ще са нужни, другите компании им оферират разнообразни предложения, като сумите варират към 2- 3 000 лв.. В Германия е сестра на умрялата родопчанка, която търси решение. По непотвърдена информация поради следствието на убийството сметките на околните им са запорирани и по тази причина се постанова с дарения да траспортират тялото до България.

Близките на Меди молиха медиите да не ги тормозят с изявленията, тъй като нещастието им е голяма.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР